Kip Pesto wrap
Elke dag brood als lunch is ook zo saai, vandaar dat we er af en toe een variatie door heen gooien. Om het voor jullie en voor ons zelf leuk en afwisselend te houden.
Deze wraps kan je ook van te voren maken en mee nemen naar je werk of snijden en uitdelen als hapje!
PRINT OF DOWNLOAD DIT RECEPT
INGREDIËNTEN
Voor 4 wraps:
4 grote wraps
25 gr groene pesto(eventueel zelfgemaakt, zie recept)
120 gram gerookte kipfilet in plakjes
20 gr pijnboompitten
25 gr parmezaanse kaas
Klein zakje (of een restje) rucola
peper en zout naar smaak
BEREIDINGSWIJZE
Besmeer de wraps met de pesto
Rooster de pijnboompitjes
Leg de plakjes gerookte kipfilet op de met pesto besmeerde wraps
Doe er wat rucola, pijnboompitjes en Parmezaan op
Eventueel strooi je wat peper en zout naar smaak op de wrap
Rol de wrap op en snijd in kleine stukjes als borrelhapje of laat hem heel en eet hem als lunch
Geniet!
Geniet!