AARDAPPELTJES UIT DE OVEN
Ik hou echt van gebakken aardappeltjes en deze variant is lekker én mager! 10 minuutjes bereidingstijd en 45 minuutjes in een voorverwarmde oven. Lekker makkelijk!
INGREDIËNTEN
Voor 2 personen
450 gram aardappeltjes in schil
2 teentjes knoflook
wat takjes rozemarijn
Wat takjes tijm olijolie
BENODIGDHEDEN
Verwarm de oven voor op 200 graden
Halveer de ongeschilde aardappeltjes in de lengte en snijd daarna de helften in de lengte in parten, kook ze eventueel 10 minuten voor als je bang bent dat ze te hard zijn
Maak de knoflooktenen los, haal de losse schilletjes eraf, maar laat de rest zitten
Leg ze bij de aardappelen
Hak de rozemarijn en de tijm en verdeel ze over de aardappelen en de knoflook Besprenkel het geheel met de olijfolie en schijf de plaat of de ovenschaal midden in de oven.
Laat 45 minuten garen.
Voeg wat peper en zout naar smaak toe en…
Geniet!